Vállalati ügyfelek

Cégünk már a kezdetek óta nagy hangsúlyt fektet a vállalati ügyfelekkel való kölcsönösen előnyös kapcsolat kiépítésére. Az évtizedes tapasztalataink alapján alakítottuk ki az összetett szolgáltatási portfóliónkat, amellyel régi és új partnercégeinknek egyszerűen és követhetően műszaki megoldásokat kínálunk. A környék egyik legjobban felszerelt gumis és járműjavító műhelyében tudjuk fogadni a flottás járműparkokat, legyen szó kisvállalkozásokról, nagyvállalatokról és állami szereplőkről egyaránt.

Szolgáltatások vállalati ügyfeleknek:

Teljeskörű gumiszerelési és gumiabroncs vásárlási szolgáltatások gyorsan és precízen kivitelezve. Átfogó termék garancia, az esetleges garanciális ügyek intézése. Abroncs vásárlás esetén széles termékválaszték akár raktárról, vagy 24 órán belüli eléréssel, kedvező áron.

részletek

Gumihotel

Kényelmes, szakszerű megoldást kínálunk a szezonális gumiabroncsok tárolására nagy mennyiségben. Megoldjuk az aktuálisan használaton kívüli abroncs és kerék szettek elhelyezését a következő kerékszeréig. Közvetlen fénytől elzárt, fedett, száraz raktárunkban biztonságok körülményeket biztosítunk az abroncsoknak. A szezonális gumicsere alkalmával szakvéleményt adunk a leszerelt gumik minőségéről, így nem lesz meglepetés az esetlegesen szükséges új abroncsvásárlás a következő szezonban. Az átvizsgálásról és az átvételről készült dokumentumok elérhetőek a Navál Ügyfélkapu rendszerünkön.

részletek

Nagy teljesítményű célgépek, ipari és mezőgazdasági járművek, valamint, buszok és tehergépkocsik teljeskörű hűtő-fűtő rendszerének karbantartását, tisztítását, hibafeltárását és javítását vállaljuk rövid határidővel, akár helyszíni kiszállással.

részletek

Flottaszerviz

Magas színvonalú járműjavítási szolgáltatásaink vállalati ügyfeleink számára is elérhetőek. Kedvező áron vállaljuk céges autók, haszongépjárművek kis és nagy revíziós javításainak az elvégzését (olajcsere, kopó alkatrészek cseréje, stb). A járművenkénti javításról készült részletek és a jármű szerviztörténete egyszerűen követhető a Navál Ügyfélkapu rendszerünkben.

részletek

Miért érdemes minket választani?

  • Termékbeszerzési szaktanácsadás (pl.: megfelelő gumiabroncs kiválasztás)
  • Rendkívül kedvező egyedi flottás kedvezmények, mind szolgáltatásnál, mind termékvásárlásnál
  • Műszaki problémákkal kapcsolatos szaktanácsadás, előzetes vizsgálatok elvégzése
  • Törzsügyfeleinknek rendkívüli helyzetekben speciális segítségnyújtás (pl.: nyitvatartási időn kívüli defektjavítás, helyszíni kiszállás)
  • Személyre szabott műszaki igények teljesítése
  • Egyedi céges ügyintézési folyamatok integrálása a partnercégek ügyviteli rendszereinek megfelelően
  • Több mint harminc év szakmai tapasztalat
  • Stabil tulajdonosi és szakmai háttér
  • Hosszú távú megbízhatóság
  • Garancia

Hisszük benne, hogy a megbízhatóság, a kedvező ár és az egyedi megoldások hosszútávon segítenek mindkét fél számára előnyös kapcsolat kiépítésében és fenntartásában.