Járműfenntartói tevékenységet 1990-től 1999-ig id. Nagy József egyéni vállalkozóként végezte. 1999-ben megalapította a Navál Bt-t, amely mára egy lokálisan jelentős szerepet betöltő, jármű- és gumiszerviz szolgáltatást nyújtó vállalkozássá fejlődött. Sikereinket a megbízhatóságunknak és az évtizedek alatt megszerzett szaktudásunknak köszönhetjük.

Tevékenységünk fő irányai a személy-, és kistehergépjármű javítás, karosszéria javítás, valamint gumiszerelés és forgalmazás 4”-52” átmérőig.

Kezdetben gumijavítással, kereskedelemmel és karosszéria javítással foglalkoztunk. Az idő múlásával folyamatosan bővítettük szolgáltatásaink körét, amelynek eredményeképpen mostanra már egy komplett autószerviz, gumijavító műhely, eredetiségvizsgáló és műszaki vizsgáztató állomást üzemeltetünk.

Szakképzett munkatársaink egyéni képességeinek köszönhetően magas szintű szolgáltatásokat tudunk nyújtani ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.

Családi vállalkozásként büszkék vagyunk arra, hogy kiszámítható és hosszú távú munkahelyet biztosítunk munkatársainknak. Támogatjuk kollégáink szakmai fejlődését. Regisztrált gyakorlati helyszínként folyamatos gyakornoki pozíciókat biztosítunk autószerelő diákok számára.

Telephelyünk és gépparkunk

Az elmúlt évek során több nagy volumenű fejlesztést vittünk véghez, melynek alkalmával megújult az autószerelő műhely, kibővült a műszaki vizsga állomás, önkiszolgáló autómosóval és újabb 20 db parkolóhellyel bővítettük a telephelyünket. 2022-ben a teljes szerelő és vizsgáztató műhely padozata új, vegyszerálló ipari műgyanta burkolatot kapott.

Garázsipari felszereltség

A legkorszerűbb BOSCH járműdiagnosztikai eszközökkel dolgozunk. Folyamatosan licencelt és frissülő szoftvereinknek köszönhetően elérhetővé válnak az aktuális járműipari technológiák autómárkától függetlenül.
2022-ben nagyszabású fejlesztéseket sikerült megvalósítani. A 2020-ban elkezdett gumisműhely géppark cseréjét 2022 közepére befejeztük, amely során a teljes kerékszerelő és centrírozó géppark megújult. A már 22 éve nagy megelégedéssel használt SICAM márka legkorszerűbb berendezései álltak szolgálatba. Szintén ebben ez évben fejeztük be az elektromos kéziszerszámok átfogó fejlesztését, amihez a MILWAUKEE termékeit választottuk.
Technológiai ugrást hajtottunk végre a futóműállítás terén. Az új HOFMANN Geoliner 650 3D-s futóműállító berendezéssel nagyobb pontossággal, jelentősen gyorsabb idő alatt tudunk minőségi szolgáltatást nyújtani. Nap mint nap törekszünk arra, hogy a munkavégzéshez precíz, és pontos eszközök álljanak a munkatársaink rendelkezésére.

Biztonság

Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink vagyontárgyainak biztonságára. A gépjárműveket kamerarendszerrel felszerelt, zárt, védett telephelyünkön tároljuk a javítás ideje alatt.

Környezetvédelem

Munkatársak

József id.

Cégalapító és tulajdonos
1990 óta egyéni vállalkozó, 1999-től cég tulajdonos

Krisztián

Szervizvezető, szerviz tanácsadó, vizsgabiztos
1998-óta a csapatunk oszlopos tagja

Attila

Villamossági gép műszerész, autóvillamossági szerelő, klímaszerelő/karbantartó
2015-óta a csapatunk tagja

Gergő

Autószerelő
2023-óta a csapatunk tagja

József ifj.

Ügyvezető, gumiabroncs-javító 
2019-óta a csapatunk tagja

Edina

Műszaki vizsga irodai adminisztrátor/ügyintéző
2021-óta a csapatunk tagja

Peti

Gumiabroncs szerelő
2018-óta a csapatunk tagja